Димо от ПИФ щял да вдигне сглобяема къща

Страхотният артист до последно вярвал, че ще се спаси от вируса

Димо от ПИФ щял да вдигне сглобяема къща | StandartNews.com

Димо от ПИФ много искал да вдигне сглобяема къща край София за трите си любими жени – Люба и двете им дъщерички. Страхотният актьор и музикант, който си отиде преди пет месеца след усложнения от Ковид-19, бил толкова вдъхновен, че направил сам целия проект. „Много харесваше живота ни“, сподели Люба Пиперова в Би Ти Ви. Тя обаче не скри, че семейството много трудно се справя с мъката си по този „огромен“ човек. Нежната половинка на Димо пускала на децата само по-веселите песни на ПИФ, за да не ги натъжава. Самата тя не успя да спре сълзите си, когато се върна към последните им 5 минути.

„Трябваше да го накарам да повярва, че ще оздравее – и да събере цялата си енергия, за да овладее психиката си. Затова си забраних да плача. И сега бих му казала същите неща. Той вярваше, че ще остане в реанимацията още малко и после ще се прибере вкъщи", разказа Люба.

Тази седмица беше премиерата на "OPUS 4" - първият клип от шестия албум на групата, за който Димо записваше вокалите месец, преди да го загубим. "Мисля, че страшно много щеше да го хареса. Идеята на Николай Мутафчиев генерално е била да направи клип с музиката, която винаги е движела Димо и останалите от ПИФ. За Димо целият албум беше много личен, емоционален. Той веднъж се прибра вкъщи и призна: Много е различно, май за пръв път е някаква любов, която е различна от тази между мъж и жена", коментира още Люба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай