Диляна в Гулянци за Коледа

Актрисата ще разказва в родния град за приключенията в Африка

Диляна в Гулянци за Коледа | StandartNews.com

Диляна Попова най-после ще намери време за малко почивка и повече часове с близките и роднините си. Красавицата, която неотдавна преживя вълнуващи месеци като участник в риалитито "Африка: Звездите сигурно са полудели", ще прекара коледните и новогодишните празници със семейството си в родния град Гулянци.

В уютната домашна обстановка моделът и актриса се чувствала най-спокойна и защитена. Въпреки че както изглежда все още няма мъж, с когото да сподели мига, Диляна е обнадеждена и изпълнена с хъс за работа и приключения. Преди дни Диляна позира като Снежанка за мъжко списание. Сега единственото, което си пожелава манекенката за празниците, е здраве за нея и близките й. Тя се надява да запази всичко ценно, което е имала досега.

Попова твърди, че не чака никакви подаръци от Дядо Коледа. "Изкарвам достатъчно пари, за да си позволя всичко, от което имам нужда. Но не всичко можеш да купиш с тези пари", признава манекенката, като вероятно намеква за това, че все още не е срещнала любовта на живота си.

Андреа и Кубрат не са готови за брак, призна двойката в интервю по Нова телевизия. Двамата се чувствали щастливи в момента и засега планирали единствено пътуване за екзотична ваканция на Малдивите. Много неща искам от него, призна фолкдивата и допълни, че преди време облякла булчинска рокля за сватбен каталог и получила обрив. По думите й реакцията на тялото й красноречиво говорела, че не е готова за сватба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай