Събота,

Дейв Франко става Ванила Айс

От: Агенция Стандарт -
560
Дейв Франко става Ванила Айс
A
A
A

Дейв Франко ще се превъплъти във Ванила Айс в "To the Extreme" - биографичен филм за първия комерсиално успешен бял рапър. Заглавието на лентата е вдъхновено от едноименния албум на Ванила Айс от 1990-а, който прекарва 16 седмици на върха в класацията на "Билборд". От тавата по света са продадени 15 милиона копия, пише БТА.

Лентата ще проследи историята на Ванила Айс от прекъснал гимназията ученик и продавач на коли в Тексас до изпълнителя на първия хип-хоп сингъл, "Ice Ice Baby", оглавил чарта на "Билборд" - своеобразна приказка за Пепеляшка от 90-те години на миналия век. Сценарият е поверен на Крис Гудуин и Филип Ван. Заради пандемият проектът все още няма режисьор, нито е известна датата, на която ще започнат снимките.

Дейв Франко е по-малкият брат на Джеймс Франко и Том Франко. Актьорът се подготвя усилено за ролята си с подкрепата на самия Ванила Айс, истинското име на когото е Робърт ван Уинкъл.

"Роб е голям сладур и интелигентен тип и изключително ни помага в изпипването на всички детайли, посвещавайки ни в информация, която широката общественост не знае", споделя Франко.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com