Денис тества нов играч в "Братя"

Вики все още не излиза от къщи след случката с отвличането ѝ

Денис тества нов играч в "Братя" | StandartNews.com

Радослав Андреев – мозъкът във финансовите схеми на Денис Топал – бърза да предложи на шефа си свой доверен човек, който да се присъедини към тях, изпълнявайки оперативни поръчки. След смъртта на Боксьора бизнесменът е по-мнителен от всякога и постоянно проверява своите приближени. Радо е готов да си заложи главата за лоялността на новия, но кой е той, на какъв тест ще бъде подложен и дали ще има силата да го издържи?

Вики все още не излиза от къщи след случката с отвличането ѝ. Уплашената тийнейджърка получава откъслечна информация от своя съученик Симо, който своевременно ѝ съобщава каквото научава по случая с Димитър Йорданов. Тя приема новината за предполагаемата смърт на Боксьора със смесени чувства, но притесненията ѝ се умножават заради нов много сериозен проблем. От какво се страхува Виктория и има ли кой да ѝ помогне в трудната ситуация?

Две новини шокират отдел “Наркотици” в ГДБОП. Колегите на Борис за пръв път разбират, че той е имал общо с Лина в нощта на нейното убийство, а Калин постфактум научава, че неговият най-добър приятел все пак се е предал пред Черкезов – разследващия убийството в МВР. Целият екип на Борис е на кръстопът. Ще го подкрепят ли, или ще застанат срещу него?

Окрилен от сближаването си със Снежа в изминалите месеци, Велин я изненадва с нещо съвсем неочаквано, което провокира обрат в досегашното им общуване. Дълбоко пазена тайна пари в душите и на двамата, но каква е тя и как ще продължат техните взаимоотношения занапред

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай