Денис подготвя таен удар в "Братя"

Отчаяният Калин е пред драматична стъпка

Денис подготвя таен удар в "Братя" | StandartNews.com

Денис залага капан на наркобоса Пламен Райков, за да го неутрализира напълно. Изненадващият удар обещава да върне позициите на Топал, дори с цената на живота на неговия конкурент. Акцията е в ход, но шокиращо обаждане ще предизвика обрат в напрегнатата ситуация, пренареждайки отношенията между воюващите страни.

В семейство Донкови картите са на масата. Борис знае, че Лора е бременна от Драго, тя пък вече е наясно, че изневярата й е разкрита и нейният съпруг не може да има деца по естествен път. Маските падат, лъжите са излишни и Лора с ужас разбира решението на Борис да се разделят. Какво ще предприеме тя в патовата ситуация – ще се опита ли да спаси брака си, или ще се примири с краха му?

Отчаяният Калин е пред драматична стъпка – след дълго колебание, той е готов да предаде жена си на полицията заради участието й в тъмните схеми на Денис. Ще събере ли сили да го направи?

Голяма опасност дебне сина на Йосифови – Симеон. Опитите му да намери лаптопа на Боксьора вече са привлекли вниманието на хората на Топал. Ще се усети ли или в бара ще го очаква неприятна изненада?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай