Дебеланка става агент под прикритие

Джъд Лоу и Джейсън Стейтъм са топшпиони в екшъна

Дебеланка става агент под прикритие  | StandartNews.com

Джъд Лоу и Джейсън Стейтъм си партнират в екшън комедията

В "Шпиони" Мелиса Макарти печели доверието на смъртоносен търговец на оръжие

В екшън комедията "Шпиони" Сюзън Купър (Мелиса Макарти) мечтае за изпълнен с приключения живот като таен агент. Тя напуска скучната си учителска професия и започва работа като анализатор в ЦРУ. Скромната, прикована към бюрото си служителка, е безименен анализатор на най-опасните мисии на агенцията. Но когато нейният партньор (Джъд Лоу) изчезва безследно и друг топшпионин (Джейсън Стейтъм) е компрометиран, тя се явява като доброволец за агент под прикритие. Задачата й е да проникне в обкръжението на смъртоносен търговец на оръжие и така да предотврати световна катастрофа.
Звездата на филма Макарти за трети път работи съвместно със сценариста и режисьора Пол Фейг, след абсолютните им класики "Шаферки" и "Нежна полиция". Действието се развива в красивите европейски столици Рим, Париж и Будапеща и е изпълнено с непрестанен екшън и огромна доза от запазената марка комедия на създателите на филма. Джесика Чафин, Миранда Харт, Ниа Лонг, 50 Cent, Морена Бакарин, Алисън Джани, и Боби Канавал са останалите в актьорския екип.
"Шпиони"***

Бинош и Стюарт в блестящ дует

В лентата "Облаците на Силс Мария" главната героиня е световноизвестна актриса. Мария и асистентката й Валентин пътуват за Цюрих, където звездата трябва да получи театрална награда за цялостен принос. По пътя им съобщават за смъртта на неин приятел, който я е режисирал в ролята, дала тласък на кариерата й. Чрез един криволичещ разказ, едновременно размисъл за изтичащото време и рефлексия върху актьорската професия, режисьорът Оливие Асаяс преплита истина и художествена измислица, без никога да ги противопоставя. Впечатляващата Жюлиет Бинош формира безукорен дует с Кристен Стюарт, която ни демонстрира актьорско изпълнение, достойно за изтънчеността на филма. Обгърнат в ритъма на чудесни диалози и почти мистериозна режисура, този привидно обикновен разказ е достоен за сравнение с енигматичния "Мълхоланд драйв" на Дейвид Линч, смятат критиците.
"Облаците на Силс Мария"****

"Полтъргайст" тормози семейство

Филмът "Полтъргайст" е римейк на култовия психотрилър от 1982 г., написан и режисиран от Стивън Спилбърг. Режисьорът Гил Кенан и сценаристът, носител на "Пулицър", Дейвид Линдзи-Абеър, придават ново въображение и съвременност на класическата приказка за семейството, което се нанася в нов дом в предградията. Животът им обаче внезапно е обезпокоен, когато разбират, че не са сами там. Свръхестествени сили също живеят в къщата и скоро най-малкият член - малката Мадисън, става тяхна жертва. За да спасят отвлеченото момиче, преди то да е изчезнало завинаги, семейството трябва да обедини сили и да се пребори с неканените гости. Ейми и Ерик Боуен (Розмари Деуит и Сам Рокуел) са попаднали в паранормален свят. Положението на къщата е по-лошо от очакваното, тъй като тя се нуждае от духовно почистване. Боуен търсят помощ от уважавания изследовател на свръхестественото, ясновидец и телевизионен водещ Керигън Бърк (Джаред Харис).

Централната роля на момиченцето Мадисън се играе от 8-годишната Кенеди Клемънтс, наречена от режисьора "природна сила". Филмът обещава на кинолюбителите страхотни ефекти, запомнящи се моменти и нова модерна развръзка на историята.
"Полтъргайст" ***

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай