Чудо спасява болно момиче

Чудо спасява болно момиче | StandartNews.com

"Чудеса от рая" е базиран на вдъхновяващата книга на Кристи Бийм за истинската история на момиче, спасено след злополука. Лентата на Патриша Ригън по сценарий на Ранди Браун представя обикновено семейство, което открива радостта и надеждата в най-нестабилния момент от живота си.

Майката на три деца попада точно в такава ситуация, а по-късно споделя случките в мемоарите си. Кристи живее щастливо в Тексас заедно със съпруга си, ветеринарен лекар, и прекрасните си, жизнени дъщери. Но неочаквано средната от тях, Анабел, се разболява. Тя е диагностицирана с много рядко заболяване, което има фатални последици - тялото й не е в състояние да усвоява никаква храна и положението на момичето е бедствено.

В ролята на Бийм е носителката на "Златен глобус" Дженифър Гарнър, а Анабел е Кайли Роджърс. С яростна родителска решителност Кристи събира смелост да направи всичко възможно и невъзможно, за да спаси детето си. Тя се впуска в бясно търсене из медицинския хаос, дори след като вярата й започва да угасва. И точно, когато сякаш всичко наистина е изгубено, поредица необясними събитията объркват очакванията не само на Кристи, но и на лекарите, семейството и общността. При инцидент детето пада от клона в куха топола. Това не само се превръща във водещо заглавие на вестниците заради екстремното спасяване, но променя зашеметяващо медицинските резултати, които никой учен не би могъл адекватно да обясни. Анабел споделя невероятната лична история - спомен за небесната среща, която я връща обратно към семейството й. Чудото на дъщерята трансформира изцяло всекидневнието на близките й. "Аз си мислех, че чудесата се случват с трясък и гръм, на висок глас. Но разбрах, че чудо е всяка доброта, всяка любов - и когато нещата се подреждат въпреки всичко. За мен това е намесата на Божията ръка", разказва тя. В останалите роли са Мартин Хендерсън, Джон Карол Линч, Еухенио Дербез и Куин Латифа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай