Броени часове до финала на Big Brother All Stars

Броени часове до финала на  Big Brother All Stars | StandartNews.com

София. Довечера е финалът на Big Brother All Stars по Нова телевизия. Зрителите ще изберат своята любима риалити звезда тази вечер, само след броени часове. Те ще могат да избират измежду пет души – трима мъже и две жени.

Катето Евро, Калин Паскалева, Ники Китаеца, Тодор Славков и Христо Трифонов ще се борят за зрителския вот.

Катето Европа показа за втори път своята духовитост в предаването. Тя се грижеше за съквартирантите си като майка, даваше им съвети, готвеше и им чистеше по време на своя престой в къщата. През няколко дни зрителите станаха свидетели на нейните скандали с Тодор Славков, който се държеше неприлично и говореше нецензурни думи по нейн адрес. Катето Евро бе и първият съквартирант, който бе определен за финалист от зрителите.

Ники Първанов, известен с прозвището си Китаеца влезе в къщата, за да докаже, че вече е избягал от ролята си на мъж на Азис. В къщата той на няколко пъти бе много искрен и разкри цялата истина за връзката си с фолк певеца. По едно време залитна по модела Калина и започна да я сваля, но злит езици заподозряха в действията му пиар, с който да докаже своята мъжественост. Китаеца се разбиваше много добре с всички в къщата, но стана най-близък с Емил. Преди дни той се подложи на детектор на лъжата, който не бе включен и разкри, че е изневерявал на жена си и тя не знае, с което спечели доверието на своите съквартиранти с искреността си.

Малък Тошко или Тодор Славков е един от най-колоритните участници в Big Brother All Stars. Внукът на Тато си показа магариите още от самото начало на предаването. От предишното му участие зрителите знаят, че той обича алкохола и затвърди това мнение и в този сезон. „В плен на алкохола той прояви и признаци на ексхибиционизъм, което бе единственото негово действие в Къщата, което му донесе отрицание и лоши оценки от страна на останалите съквартиранти", обясняват продуцентите.

Калина Паскалева е красивото изкушение в къщата. Тя разказа за своята кариера в къщата, а също други пикантни подробности, които е написала в своята автобиографична книга. Тя пофлиртува с Ники-Китаеца, но по-късно размисли за постъпката си и дори се извини на неговата съпруга в предаването „Голямата уста".

Христо Трифонов е един от най-непознатите лица във формата. Той участва в Биг Брадър за семейства преди няколко години. Съквартирантите му го определят като стратег. Много от тях се чудят как той е стигнал до финала.

Големият финал на Big Brother All Stars започва точно в 20 часа. Тази година шоуто има 10-годишен юбилей и ще припомни на зрителите едни от най-известните лица на формата през годините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай