Борис търси възмездие в "Братя"

Калин е бесен на жена си, защото подозира, че точно тя има общо със забъркването на Симо около хората на Топал

Борис търси възмездие в "Братя" | StandartNews.com

Борис не успява да преодолее огромната болка от предателството на Лора и изпада в много тежко емоционално състояние. Той все по-често пие и стига до саморазрушителност. Силата и слабостта водят ожесточена битка вътре в него. Единственото, което го спасява, е мисълта за възмездие. Той се вкопчва в идеята да намери справедливост и е готов да плати висока цена за това. Какъв е планът му и кой може да бъде негов таен съучастник?

Калин е бесен на жена си, защото подозира, че точно тя има общо със забъркването на Симо около хората на Топал. Следователят не може да си прости, че не е хванал Ива по-рано с участието й в престъпната дейност на бизнесмена. Но той най-силно се обвинява, че е избрал точно такава майка за детето си. Разбирайки, че нейното момче лежи, пребито в болница, Ива опитва да избяга от заточението на село. Ще успее ли уплашената майка да се върне обратно в града, за да бъде до сина си?

Драго разбира от Снежа, че Лора и Борис са се разделили. Той си е наумил на всяка цена да я открие, за да разбере, какво се случва с нея. Но от Лора няма и следа. След като не я намира и в офиса, където научава, че тя е в болничен, той търси други методи, за да засече местонахождението й. Ще успее ли да я открие и каква голяма изненада го очаква?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай