Сряда,

Борис с неочакван и много опасен ход в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
424
Борис с неочакван и много опасен ход в "Братя"
A
A
A

Осъзнавайки разбития си живот, Борис все повече се срива психически. Той се лута в мрачна смесица от омраза, самосъжаление, агресия и болезнена жажда за справедливост, която преминава към внезапни пориви за отмъщение. Бившият следовател вече няма представа, дали повече мрази виновника за всичките си мъки, себе си, че е позволил това, или пък Лора и цялото семейство за техните предателства. Боби си купува пистолет и е решен да действа смело, но какво точно е намислил и има ли полезен ход за него в тази ситуация?

Покровителят на Денис, Фьодор Опланчик, настоява за стриктното провеждане на операцията по прехвърляне на целия бизнес на Арол Холдинг. Украинецът е дошъл в България именно с цел да реорганизира дейността на компанията, включвайки като нов съдружник и Пламен Райков – конкурента на Топал. Фьодор е готов да даде още един шанс на Денис да остане в бизнеса, при условие, че си партнира с Райков. Какъв избор ще направи той – да задържи положението си или да започне своя живот на чисто, ако това е възможно?

След разкриването на драматичните семейни тайни от миналото на Донкови, братята изпитват огромно огорчение и се чувстват измамени от собствените си родители. Снежа е силно разстроена от реакцията на своите синове и е все по-депресирана, че и двамата вече я отхвърлят. Единственият, който не я отбягва, е бившият ѝ съпруг. Той, обаче, предприема изненадващи действия, които никой не би очаквал. Стигайки до крайност, Велин не може повече да се овладее. До къде ще стигне ескалацията на напрежението във фондацията на Снежа и в дома на Мая?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди