"Бони М" на манастир и шоу

"Бони М" на манастир и шоу | StandartNews.com

"Бони М" пристигат в четвъртък във Велико Търново директно от Лондон, ден преди концерта им утре. Звездите ще посетят манастира "Свети Пантелеймон" във Велики Преслав, за да подкрепят кампанията за възстановяването му.

После групата ще похапне в ресторант "Омуртагов мост" различни видове риби, салати и деликатеси. От заведението готвят и специални изненади за артистите. След това квартетът ще разгледа единствения в България музей на восъчните фигури в Старата столица. По покана на кмета на Велико Търново Даниел Панов звездите ще гледат и шоуто "Звук и светлина" на Царевец. Гостите ще бъдат настанени в атракционното селище "Калоянова крепост". Междувременно летният театър във Велико Търново е вече напълно реновиран и разкрасен с красиви вечнозелени дървета.

Концертът на популярната диско банда е част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019. Билетите на цени от 20 до 60 лева може да се купят на касата на туристическия център в града, както и от големите търговски и офис вериги, бензиностанции, също и в онлайн от системата на Eventim.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай