Блатечки: Три обрата във финала на „Ягодова луна“

Чакаме втория сезон, споделя актьорът

Блатечки: Три обрата във финала на  „Ягодова луна“ | StandartNews.com

Големият финал на първия сезон от драматичния сериал „Ягодова луна“ ще изненада зрителите с обрати в отношенията между героите – истината излиза наяве във вторник,

12 май, от 22 часа по Нова телевизия. „Очаква ни наистина нещо интересно – много факти ще бъдат разкрити в последния епизод“, сподели в „Събуди се” Асен Блатечки, който е в ролята на пожарникаря Любо и вече е сред фаворитите на феновете.

Темите за предателството и за трагичната любов ще бъдат водещи в сюжета, а търсенето на истината и изгарящият път към справедливостта ще водят любимите  герои до края.

В дванадесет епизода „Ягодова луна“ постави фокус върху една от най-благородните професии, която често остава извън светлината на прожекторите. Сериалът разкрива света на пожарникарите с почит към тях и ежедневната им жертвоготовност да спасяват човешки животи.

„Това са най-достойните мъже, които съм виждал. Когато се срещнеш с такива хора, се смиряваш“, коментира още Блатечки,  а Александър Сано, който също облича пожарникарска униформа за ролята на Георги, допълни: „Професията е призвание за тези хора. Когато ги видиш, можеш да стоиш тихо отсрани, да се възхитиш и да благодариш. Трябва да отдаваме почит на тази професия.“ „Надяваме се, че ще започнем снимките и на втори сезон“, призна Асен Блатечки.   

И във финалния епизод зрителите ще видят всички актьори, чиито персонажи преминаха през огнени препятствия и взривоопасни отношения през целия сезон - Александър Сано, Асен Блатечки, Радина Боршош, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Стефка Янорова, Деян Донков, Любомира Башева, Невена Бозукова, Рая Пеева, Албена Колева и други.

Верен на своите дълг и чест Георги най-после ще се доближи до истината за смъртта на баща си Димитър (Ивайло Захариев). Ще стане ясно дали ще има възмездие за делата на Боян Генчев, какви са новите планове на Ангел (Христо Мутафчиев) и Чавдар (Деян Донков), на каква цена ще успеят да ги осъществят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай