Бели нимфи и гаф по червения килим

Бели нимфи и гаф по червения килим | StandartNews.com

Всяка година Кан показва най-доброто от блясъка на световния шоубизнес. Каймакът на киното се старае да изглежда по-секси от всякога.

Няма аргументи против модното правило, че бялото е винаги на мода. Независимо от сезона и от случая. Доказаха го звездите по червения килим в Кан. През последните дни повечето от тях избраха нежни снежни рокли - звездата на "Великият Гетсби" Кари Мълигън беше във "Vionnet", Джесика Честейн - във "Версаче", носителката на "Оскар" Дженифър Лоурънс - в "Диор", любимият и на Марийон Котияр. И още звезди изгряха в бяло - Кайли Миноуг, Дутцен Круз, Ева Херцигова, половинката на Джейсън Стейтъм - Роузи Хънтингтън-Уайтли. На закриващата церемония Никол Кидман беше в бяла "Армани" без презрамки с V-образно деколте и инкрустирани златни кристали "Сваровски" във форма на панделка на кръста. На Ривиерата актрисата показа няколко тоалета в бяло през последните дни. В рокля "Гучи" като ангел беше и актрисата от победилия филм Адел Екзархопулос.

На червения килим имаше и моден гаф. Китайската звезда от "Мемоарите на една гейша" Зий Занг и френската икона Летисия Каста бяха избрали рокли от колекцията на "Диор", пролет 2013. Макар и различни, двата тоалета много си приличаха, особено с украсата си от малки розови цветя. Те отрупваха цялата рокля на Занг, а при Каста бяха в асиметрична прозрачна лента. Тоалетът на Летисия, с който премина по червения килим, беше още по-критикуван от модните критици заради болерото с огромни златни пера. Обувките й в злато на Кристиян Лобутен изпъкваха пък неподходящо, след като тя махна болерото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай