Арни заби ново гадже

Арни заби ново гадже | StandartNews.com

Арнолд Шварценегер беше засечен с ново гадже в Санта Моника. Терминатора, който преди дни си тръгна от София, беше видян да се целува с блондинката Хедър Милиган след вечеря в ресторант. Арни, който приключи брака си с Мария Шрайвър преди две години, изглеждал повече от щастлив с поредната си любов.

Шварценегер и Хедър пристигнали и си тръгнали поотделно, но били доста интимни. Според слуховете двамата се срещат от февруари тази година - тогава за пръв път бяха заковани от папараците. В същото време съвсем наскоро Терминатора обяви, че все още чувства силна любов към Мария, с която имаше 25-годишен брак.

"Знаете, отнема много време да се излекуват раните и отново да си повярваме един друг. Но аз ще направя всичко по силите си, за да си я върна", жална се той пред немския "Билд". Арни и Мария се разделиха, след като стана ясно, че Арнолд има извънбрачно дете от Милдред Баена, домашната прислужница в дома им.

Ричард Гиър пред развод

Ричард Гиър е през развод. Според медиите отвъд океана той вече се е разделил със съпругата си - актрисата Кери Лоуъл. Жената на Гиър пък вече подготвя документите за развода. Звездното семейство има 13-годишен син Омир. 64-годишният Гиър има още един брак зад гърба си. Той бе женен за звездата Синди Крауфорд, но отношенията им продължиха за кратко. Кери пък е била бракувана два пъти, преди да срещне Ричард.

Новината за развода все още не е потвърдена от представител на двойката, но двамата не са засичани на публични събития заедно от повече от година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай