Ани Цолова става мим

Ани Цолова става мим | StandartNews.com

Снимките на "Под прикритие" започват през май, Наталия се завръща в bTV
Водещата на "Здравей, България" по Нова прие предизвикателството "И аз го мога"

Водещата на "Здравей, България" Ани Цолова става мим. Известната журналистка от Нова след седмица ще влезе в ролята на безмълвен артист, който трябва да играе само с жестове и ритмични движения. Дотогава ще я обучава маестро от класата на Вельо Горанов. Това обаче ще бъде единственото участие на Ани в шоуто "И аз го мога". Последна към компанията от знаменитости, които ще разкриват неочаквани таланти и енергии, се присъедини Яна Маринова. Актрисата-каскадьорка вече демонстрира възможностите си в "Сървайвър", така че надали някой е изненадан от поканата на Магърдич Халваджиян към нея. Участието на Маринова в което и да риалити или сериал им придава много свежест. Елена Петрова, която е жури във формата, признава, че добрата физическа подготовка е един от критериите, по които са избрани 10-те звезди. "Две популярни лица изпълняват едно и също предизвикателство, а ние ще оценяваме техния двубой", допълва нейният колега Ники Кънчев.

Азис отново е в поредна предпремиерна треска. Певецът вече събра овациите за своята версия на Лили Иванова в "Като две капки вода", а сега е избръснал главата си, за да се доближи визуално до Слави Трифонов.

Един много сериозен актьор - Мариус Донкин, също сменя амплоа заради Нова. От тази вечер той е водещ на "Мистични истории". Всеки четвъртък от 22 часа Мариус ще е разказвачът, който ще ни среща с различни сюжети и заедно със зрителите ще се движи по тънката граница между реалното и паранормалното. Първият епизод е посветен на вечната тема за всяка религия: битката между доброто и злото - малко момче е изоставено от майка си, намесва се и тайнствена картина.

Едно от най-смислените предавания в родния ефир, "Предай нататък", продължава по bTV от 21 март. "За двата месеца, в които ни нямаше на екран, получихме хиляди писма", споделя водещата Наталия Симеонова, която ще гледаме всяка събота от 16, 30 часа. Тя е приготвила разтърсващи житейски сюжети и се зарича, че отново ще връща надеждата на десетки хора, изпаднали в безизходица.

Голямата тръпка в ефира обаче се нарича пети сезон на "Под прикритие". "Започваме през май", обещава Димитър Митовски, който денонощно работи върху библията на кримката. През последните месеци в България се натрупаха предостатъчно интриги, които улесняват сценаристите на "Под прикритие" - от източването на КТБ до поръчкови убийства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай