Ангел Енчев влезе във "Фамилията"

Ангел Енчев влезе във "Фамилията" | StandartNews.com

Д-р Ангел Енчев отново застана пред камерите като актьор.

Пластичният хирург се оказва от най-доверените хора в обкръжението на Борис Арнаудов, героя на Стефан Данаилов във "Фамилията".

Ескулапът е замесен в ъндърграунд интригите, чиито конци дърпа биг босът. Но дали той през повечето време ще държи скалпела или пистолета, ще стане ясно на първи април по bTV.

Неслучайно в един от най-любопитните кадри д-р Енчев стреля съвсем хладнокръвно. От екипа на сериала споделят, че хирургът се е държал като обигран актьор на снимките. Всъщност идеята за появата му в сценария идва от самия Димитър Гочев, който винаги е акцентирал на актуалността в сюжета. Според кинаджията в криминалната драма трябва да бъдат заплетени най-нашумелите личности, събития и факти от родната действителност. Д-р Енчев дебютира в седмото изкуство още като дете. Той и неговият брат близнак, днешният д-р Невен Енчев, без проблеми влизат да играят в "Може би фрегата" на Петър Каишев. Лентата е сътворена в най-добрите традиции на детското ни кино.

"Беше неописуемо удоволствие да бъдем заедно с Досьо Досев, Васил Попов, Хиндо Касимов, Сотир Майноловски... Не са много професионалните артисти, които имат в биографията си съвместни снимки с толкова големи звезди. Особено колоритен беше прочутият Бай Пано - Димитър Панов. По сценарий с брат ми бяхме част от голямата детската компания, която търсеше летни приключения през голямата ваканция. Доста време след премиерата се радвахме на популярността си в Пловдив и се чудехме дали да не кандидатстваме във ВИТИЗ. Но вече като "по-зрели" тийнейджъри се увлякохме по биологията и химията и съдбата ни беше решена", връща лентата д-р Енчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай