Албена Колева: Татко си отиде разочарован

Той беше голям артист, съумяваше да успява да преминава борбено през целия живот, сподели дъщерята на великия актьор

Албена Колева: Татко си отиде разочарован | StandartNews.com

Фото bTV

Албена, дъщерята на Тодор Колев, е работила в различни театри у нас и е носителка на множество награди. Участвала е в редица филми и сериали и от 22 февруари ще я гледаме в най-новата продукция на bTV "Белези". 

"Прекрасни колеги, много добър екип. Всички са много добри професионалисти. Моята роля е на икономка, домакиня в богаташка къща, в която живеят Вера и нейният съпруг Дерменджиев. Мисля, че съм от добрите", разказа Колева в ефир.

"Няма начин името да не тежи, защото баща ми е най-големият български артист. За да пребориш такъв тип тежест, трябва да се доказваш всеки ден. Всеки един провал на мен ще ми коства много повече, отколкото на всеки нормален човек", призна актрисата.

"Почти всичко го разочароваше. Пропадането на цялата ни държавност, пропадането на изкуството, отношението на обществото към твореца. Той беше голям артист, съумяваше да успява да преминава борбено през целия живот. Има страшно много хора, отдали живота си на тази професия. Не можем да продължаваме с това отношение", заяви Колева.

"Сериозен е и проблемът с авторските права, които никога не се спазват в България. Голяма част от творците всъщност би трябвало само от това да живеят добре. Да имат достоен живот. Да не говорим за пенсиите", допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай