"АBBA REAL BAND SERBIA" изправиха на крака пловдивчани

Раздаваха награди на края на вечерта

"АBBA REAL BAND SERBIA" изправиха на крака пловдивчани | StandartNews.com

"АBBA REAL BAND SERBIA" изправиха на крака пловдивчани. 

"Върнаха ни в младостта". "Преродихме се отново". 

Това повтаряха пловдивчани, които не спряха да пеят и танцуват по време на целия концерт на "АBBA REAL BAND SERBIA" в зала "Сила" тази вечер.

Шоуто продължи час и половина и завърши с невероятни изненади.

Съставът излезе в бели костюми – същите като онези, с които знаменитата шведска група пя на австралийското си турне през 1977 година. И подкара хит след хит – "Ватерлоо", "Мама миа", "Фернандо", "Победителят взема всичко", "SOS". Публиката на възраст от 18 до 75+ изпадна в екстаз. Цялата зала скочи, когато запяха "Танцуващата кралица".

Хората знаеха наизуст текстовете и прегласяха в хор. Толкова се въодушевиха, че накрая танцуваха, без съставът да ги подканя. През цялото време сръбските изпълнители общуваха с хората, създаде се невероятно настроение.

В края на концерта пловдивчани ги извикаха на бис. И получиха още две парчета, последното от които беше "Чикитита". Младежи танцуваха нон–стоп от първата до последната песен.

Невероятна музика, бляскави костюми, ефектен звук и светлини поднесе "АBBA REAL BAND SERBIA" .

Още на влизане в залата организаторите  от "Балканик Интернешънъл" се бяха погрижили да направят всеки зрител специален. Те посрещаха хората с по чаша пенливо просеко. В края на шоуто имаше томбола. Съставът изтегли две имена. Фен на "Ботев" (Пд), облечен с фланелка на любимия си отбор, спечели пак тениска на "канарчетата" с № 10 и автограф от Ивелин Попов.  Шефката на радио KATRA FM Милена Чакандракова беше другата късметлийка, която си тръгна от концерта със златно бижу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи