6 дни строят сцената за "Депеш"

20 тира возят уникалната им мултимедия

6 дни строят сцената за "Депеш" | StandartNews.com

София. Подготовката за концерта на "Депеш мод" на 12 май върви с пълна сила. Още на 7 май екипът започва за строи сцената на стадион "Локомотив". Оборудването за грандиозното шоу ще пристигне натъпкано в 20 тира. Мултимедията била последен писък на техниката. Не е ясно кога ще кацнат самите музиканти и дали ще нощуват в България. Лайфът обаче съвпада с изборите и може да попречи на работещите в този ден да видят Дейв Гейн и компания.

4 май е първата дата от дългоочакваното турне на "Депеш мод". То трябваше да тръгне на 7-и от Тел Авив, но неотдавна бе добавена новата дата за Ница. След Израел музикантите ще бъдат в Атина на 10 май, два дни по-късно излизат на стадион "Локомотив" в София. Световната обиколка Delta Machine включва 82 концерта в 31 държави и ще приключи на 24 февруари 2014 г. в Полша. С турнето британската група ще промотира новия си албум Delta Machine, който се появи официално на музикалния пазар на 26 март.

На концерта си в София, организиран от "София мюзик ентърпрайсис", "Депеш" ще бъдат подгрявани от електро пънк и поп триото F.O.X.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай