18-годишната Ива от Каварна се бори за Мис Диаспора Моделс 2013

18-годишната Ива от Каварна се бори за Мис Диаспора Моделс 2013 | StandartNews.com

Добрич. 18-годишната Ива Иванова от Каварна е финалистка в конкурса Мис Диаспора Моделс 2013, който ще се проведе на 12 юли в Сибиу, Румъния. Девойката сподели пред "Стандарт", че случайно научила за конкурса от българския модел Цвета, участвала в международния конкурс като представител на България през 2010 г.

"Реших да кандидатствам. Това става он-лайн. За мен това е едно ново преживяване и е по-скоро да добият опит", казва красивата девойка, която ще бъде облечена по време на конкурса в носия от региона.

В момента тя, заедно с другите участнички се бори за момиче на публиката като събира харесвания на страницата на конкурса във Фейсбук. От това, колко са я харесали най-много се вълнувал по-малкия брат на Ива, сподели девойката, който бил едва 6 клас.

Иначе Ива е завършила СОУ "Ст. Караджа" в Каварна. Владее английски и немски езици и е приета за студентка в Глазгоу по специалност "Мениджмънт". Младото момиче от 12 години се занимава с изработка на керамика и пластика, като споделя, че някои от изработените от нея лично неща ползва и за благотворителни цели, защото е член на лауреатската академия "ГЛОУ" и е обучител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай