Неделя,

10 години по-късно: София Лорен отново на екрана

От: Агенция Стандарт -
1022
10 години по-късно: София Лорен отново на екрана
A
A
A

През 1961-а София Лорен участва във филма „Две жени“, в който играе млада жена, която се опитва да предпази дъщеря си от ужасите на войната. Лентата е режисиран от съпруга ѝ Карло Понти. Почти 60 години по-късно кинолегендата отново ще се появи на екрана, отново ще играе жена, която се опитва да се грижи за дете и отново режисьор ще е Понти – Едуардо Понти, синът ѝ от Карло Понти. В интервю за „Entertainment Weekly“ 86-годишната актриса обясни какво я е накарало да се върне на екрана след 10 години отсъствие и да направи този кръг в кариерата си, предаде Би Ти Ви.

„Обичам да работя със сина си, защото двамата се познаваме много добре“, обясни тя. „Харесва ми как режисира ролята ми.“

Двамата вече приключиха работата си по филма „Животът пред нас“, в който Лорен играе възрастна жена, оцеляла след холокоста, която решава да приюти и да отгледа сенегалско момченце. Потребителите на Нетфликс ще могат да гледат филма от 13 ноември.

Това е първият филм на Лорен след телевизионния „Къщата ми е пълна с огледала“ от 2010-а. Дълго време изглеждаше, че актрисата се е отказала от киното, но явно просто си е взела по-дълга почивка.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com