Ванга ми каза - ще пееш до края на живота си

Ванга ми каза - ще пееш до края на живота си | StandartNews.com

"Съдбата е тази, която диктува събитията на всеки един човек. Разбрах го доста късно. Като бях при Ванга, тя ми каза - "Не се притеснявай от нищо. Ще пееш до края на живота си". Това разказа Лили Иванова пред Димитър Цонев по БНТ. Тя каза, че не се чувства самотна, но обича да е сама. "Ако не оставам сама поне няколко часа на ден, ще загина", заяви певицата. "Многото хора, които те слушат или гледат, ти вземат от енергията. И ти затова искаш често да оставаш сама, за да може да възстановиш всичко", казала й още Ванга навремето, разказа Лили.

"Аз не прощавам. Но и не отмъщавам. Прошката я дава само Господ и само той наказва. Много обиди съм претърпяла и продължавам напред. Те някак си са ме калили, абсолютно ме амбицират", каза Иванова и сподели, че се е почувствала много огорчена заради критиките след концерта й в "Олимпия".

"Въпреки всичко продължавам напред заради публиката. Аз не се деля от нея. Ние сме едно! Сливаме се заедно. Аз съм зодия Телец и сама се оправям в живота", каза още Иванова, която се похвали, че на концерта си в НДК на 31 март ще представи 3 нови песни и 6 с нови аранжименти. "Моята сила е моят дух. Баба ми беше така. Майка ми беше така. Изглежда е генетично", допълни примата на българската естрада.

"Винаги съм се стремяла да имам съдържание в музиката си. Ако не получа хубав текст, не мога да изпея нищо, не ми идва отвътре", сподели Лили.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай