Събота,

ВМРО преобръща изборите. Кампания, каквото никога не е имало

От: СТАНДАРТ -
3444
ВМРО преобръща изборите. Кампания, каквото никога не е имало
A
A
A

ВМРО преобръща изборите, правейки кампания,каквато никога досега не е имало. Решението е радикално и бе съобщено с партийна позиция.

ВМРОняма да регистрира листи и ще участва в изборите за парламент с активна кампания „Не подкрепям никого", обявиха от партията.

„Две години едни и същи политически партии се възпроизвеждат в Народното събрание, харчейки милиони левове за кампании и избори. Две години политически импотентни проекти се боричкат за власт.

Две години - тържество на политическия егоизъм", аргументират се от партията.

Те посочват, че са започнали разговори за изграждането на нов дясно-консервативен проект, който да постави в основите си християнските ценности, моралните устои на българина, както и национално отговорни политики.

"ВМРО се обърна към ИТН, „Български възход" и други политически субекти, с които можехме да намерим общо разбиране по въпросите на съгласието и политическия диалог, промяна на конституционния модел и засилване на правомощията на президента, Македонския въпрос и др. За съжаление вътрешнополитически и външни фактори осуетиха опита за формиране на българска национална сила, която реално да представлява обикновените български граждани в парламента. Надделя и политическият егоизъм, борбата за позиции и субсидии, в която ние не желаем да участваме", допълват от ВМРО.

"Моделът е сбъркан! Системата има нужда от промяна. Затова участието в избори е безсмислено! Започваме активна кампания „Не подкрепям никого", за да покажем, че хората, които не искат да живеят в този надут от чужди посолства балон, са сила, която все още не е разгърнала своя потенциал. Това са хора, които имат какво кажат и техният глас има значение не по-малко от купения цигански, корпоративния или турски вот", категорични са от партията.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com