Васил Терзиев разкри ходовете си. Кой е основният му конкурент?

Играем за победа с целия отбор, каза кандидатът за кмет

Васил Терзиев разкри ходовете си. Кой е основният му конкурент? | StandartNews.com

Основният ми конкурент е апатията. Хората са загубили вяра в политическата класа, не им е до избори и не вярват, че общината работи за тях. Това е най-тъжното нещо, което видяхме по време на всичките си срещи. Това коментира в „Събуди се” кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ и „Спаси София” Васил Терзиев.

„Всичките опоненти в битката са достойни, избрани от отделни структури и партии. Оценявам високо качествата на всички тях и се надявам да се получи един хубав сблъсък на идеи, а не типичното отрицание на всички други кандидати”, подчерта той.

По скалата от 1 до 10 Терзиев заяви, че желанието му да спечели изборите в София е 10. „Играем за победа с целия отбор”, каза издигнатият за кмет. Защо обаче не се кандидатира и за общински съветник, обясни: „Така сме преценили. Имаме изключително силен кандидат в лицето на Борис Бонев. От ден едно сме фокусирани върху убедителна изборна победа. Преценили сме, че това е най-правилната конструкция и че имаме всички шансове да дадем нов тласък на София. Мисля, че няма нужда от мен в общинската листа”, уточни Терзиев.

Дали, ако ПП-ДБ и „Спаси София” не успеят да съберат мнозинство в общинския съвет, са готови да повторят „сглобката” по примера на националното управление, той заяви: „Ние сме казали, че ще търсим тематични мнозинства. Когато имаш добри идеи, очакването ни е разумните хора да подкрепят най-доброто за развитието на града. Ще търсим диалог за изпълнението на нашата програма – което включва да си говориш с всички, представени в общинския съвет, без договорки”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай