Тома Биков шокира електората. Кой е забраненият партньор за ГЕРБ

БСП имат твърда позиция и са повече за уважение от ДБ и ПП

Тома Биков шокира електората. Кой е забраненият партньор за ГЕРБ | StandartNews.com

Страната ни има нужда от проевропейско управление, така че БСП е забранен партньор. "Демократична България" (ДБ) и "Продължаваме промяната" (ПП) не са проевропейски щом се коалират с БСП. Правят компромиси когато това е абсолютно недопустимо. Този анализ направи Тома Биков от ГЕРБ в предаването "Офанзива" по НоваНюз.

"БСП имат твърда позиция и са повече за уважение от ДБ и ПП. Инфантилно е да наричаш партия токсична. Никой не знае какво значи моделът "ГЕРБ". След изборите ще трябва да избират дали да има правителство и да се откажат от образите, които мислеха или да си остане служебното правителство, срещу което се обявяваха много остро", подчерта Биков.

"Програмата на ГЕРБ е от 140 страници, изработихме я за 2 месеца. Така една партия знае какво да прави от ден първи, а не тепърва да изучава управлението. Обхванали сме 20 сектора с подробен график. Опонентите ни трябва да го прочетат, за да разберат къде имаме сходства. ПП показва несериозно отношение към програмата си, а това показва, че не са разбрали, че трябва да бъдат подготвени", отбеляза той.

Той разкри, че сред приоритетите на ГЕРБ е от 3 до 6 месеца да се зададат условия за стабилизация на публичните финанси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай