Стефан Янев с ключов ход за изборите

Червените линии не водят до нищо добро, заяви лидерът на "Български възход"

Стефан Янев с ключов ход за изборите | StandartNews.com

“Сега ще влезем с двойно по-голям резултат - в следващия парламент ще продължим диалога”. Това заяви лидерът на "Български възход" Стефан Янев, след като той и екипът му подадоха необходимите документи за регистрация за явяване на изборите на 2-ри април.

"Днес се регистрираме като партия, утре ще излезем с декларация всички организации, които проявят желание, да могат да се включат към нас", добави Янев, цитиран от БГНЕС.

“На българските граждани им е необходима увереност, че политическата класа може да води този диалог в интерес на хората, така че българите да се чувстват горди където и да се намират”, заяви още Янев.

“Освен всички кризи, българите се притесняват от липсата на предвидимост в политическия живот. Надявам се нашият пример за диалог да е заразителен и всички партии да тръгнат по този път и в диалога да намерим решенията за българските граждани. Водим разговори с всички, които поискат, търсим конструктивния диалог. Червените линии не водят до нищо добро, трябва да се смирим и да търсим начинът за намирането на баланси и решения, а не да се страхуваме да седнем открито и да говорим. Напротив - ние говорим открито с всички”, коментира още Янев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай