Скандал! Знаково лице напусна Кирил и Асен

Бивш депутат обяви раздялата във Фейсбук

Скандал! Знаково лице напусна Кирил и Асен | StandartNews.com

Знаково лице скъса отношенията си с "Продължаваме промяната".

Александър Дунчев напусна днес партията на Кирил Петков и Асен Василев. Той обяви решението си във Фейсбук четири дни след старта на предизборната кампания.

По думите му основна причина за напускането на партията е това, че зелените каузи не са "нито силата, нито сред приоритетите на Промяната".

"Пожелах днес успех на колегите от Промяната на изборите, като официално се оттеглих от партията. Причината е проста.

До скоро имах съмнение, но вече съм 100% убеден, че зелените каузи не са нито силата, нито сред приоритетите на Промяната.

В което няма нищо лошо - просто загубихме една година да се надлъгваме.

И за да се убедите сами бих искал да Ви споделя кратък обзор на всички невероятни усилия, успехи и драми, които от 15 г. споделяме със стотици лесовъди, доброволци, природозащитници и журналисти в защита на Зелената кауза за опазването на българските гори.

Една кауза, която не успях да кача на кораба на Промяната, но кауза, която се надявам с Вашата помощ и с общи усилия да продължим да гоним до пълен успех.", написа Дунчев. Той предизвика грандиозен скандал в ПП, затова че не е водач на листата на София област. Дунчев бе сложен втори след представител на Демократична България. Горският обаче така и не прие това и се отказа от борба за парламента. Днес напусна и ПП.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай