Сезгин Мехмед: Време е дневният ред на младите да влезе в НС

Дойде време всички ние да използваме качествата, които ни дава младостта, каза той в Хасково

Сезгин Мехмед: Време е дневният ред на младите да влезе в НС | StandartNews.com

В България има само една политическа партия, която дава възможност на младите да реализират мечтите си и това е ДПС, заяви председателят на Младежкото ДПС и водач на листата за Хасково Сезгин Мехмед на предизборна среща в областния град. На нея присъстваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, евродепутатът Атидже Вели и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Дойде време всички ние да използваме качествата, които ни дава младостта и да покажем разум и отговорност в изборния ден, заяви Мехмед.

Време е дневният ред на младите да влезе в Народното събрание и в него са включени и новите технологии, и качественото образование, и професиите на бъдещето, и по-добрата реализация и развитието на икономиката, добави той.

Енергията на младите хора е необходима, за да покажем, че ни има. Нашите мечти могат да бъдат реализирани само когато участваме в тях, каза председателят на Младежкото ДПС.

Решението е в нашите ръце. Да гласуваме с разум и с отговорност след това в диалог, заедно, с общата отговорност, да решаваме проблемите на хората, включително и на младите хора.

Няма как това да стане без ДПС. Сигурни сме, че посланията ни са достигнали до всеки и ще увеличим изборния резултат, категоричен е Сезгин Мехмед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай