Премиерът на Белгия с мощна подкрепа за ДПС. Призивът!

Александър де Кро излезе с видеообръщение

Премиерът на Белгия с мощна подкрепа за ДПС. Призивът! | StandartNews.com

Движението за права и свободи изигра важна роля за присъединяването на България към Европейския съюз и през последните 30 години е мост за консенсус и диалог. Това заяви премиерът на Белгия Александър де Кро в специално видеообръщение за подкрепа на Движението на парламентарните избори. Той пожела успех на ДПС. Де Кро призова българите да гласуват, предоставяйки силен мандат за стабилност и напредък в България, съобщи пресцентърът на ДПС.

Ето цялото послание на Александър де Кро, премиер на Кралство Белгия:

България е изправена пред пореден тур на парламентарни избори - за пети път през изминалите две години. Важно е българските граждани да излязат и да гласуват, предоставяйки силен мандат за стабилност и напредък в България.

Партия Движение за права и свободи изигра важна роля за присъединяването на България към Европейския съюз и през последните 30 години е мост за консенсус и диалог.

Тази партия е съюзник в европейското ни либералното семейство, бореща се за нашите общи ценности на равно третиране спрямо всички, защита на гражданските права и справедливост, овластени свободни и активни граждани, прогресивна Европа и за сигурност и демокрация в Европа и извън нея.

Желая на нашите съмишленици успех.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай