Николай Малинов: Да изберем пътя на Мира, сътрудничеството и любовта!

Обръщение на председателя на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“

Николай Малинов: Да изберем пътя на Мира, сътрудничеството и любовта! | StandartNews.com

Да изберем пътя на Мира, сътрудничеството и любовта!. Това призова Николай Малинов, председател на  ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“. Ето неговото обръщение:

Скъпи сънародници,

Накрая сме на поредната предизборна кампания. Пред прага сме на ново Народно събрание. И в сърцата си носим днес надеждата за по-добри времена, за повече мъдрост в поведението на българските политици.

Търсейки аргументите, с които да се обърна към вас, за да гласувате за „Русофили за възраждане на Отечеството“, бих искал да изтъкна на първо място може би абсурдните времена, в които живеем. Икономическото състезание между народите е на заден план. Естественото сътрудничество между нациите е блокирано. Разнообразието от мечти, цели и пътища за развитие е замразено. Днес светът е разделен просто на Русия и Анти – Русия. И от геополитическия избор на България утре ще зависят и икономическият, и духовният, и културният просперитет на нацията.

Част от абсурдността на ситуацията се свежда и до това  ̶  като че ли българският избирател не иска да повярва, да разбере и да приеме, че фундаменталният въпрос е въпросът за Мира, въпросът за невъвличането ни в чужди имперски посегателства, в съхраняването на българската ни славяно-православна същност. Да гласуваш и за своите доходи, и за своя бизнес, днес най-напред означава да гласуваш за тези, които не стоят раболепно на острието на войната.

Скъпи русофили,

Обръщам се преди всичко към вас! Колкото е по-силен полюсът на политически защитаваното русофилство, толкова по-лесно ще бъде на българската политика да намери верния вектор на развитие на обществото!  Векторът, който не ни поставя пред избора „Или Изток или Запад“! Посоката, който ни тласка да изберем диалога, сътрудничеството, разнообразието, любовта между близките народи! Посоката, която дава възможност на българските политици да търсят пътя за просъществуването и благоденствието на българския народ!

Гласувайте за „Русофили за възраждане на Отечеството“!

За България! И с Русия в сърцето!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай