Вторник,

НДСВ на среща с представители на бизнеса във Велико Търново

От: Стандарт -
670
НДСВ на среща с представители на бизнеса във Велико Търново
A
A
A
  • Председателят на НДСВ Станимир Илчев и Стефан Киров- втори в листата на 24 МИР в София, отговориха на важни въпроси свързани с България и региона

Координаторът на НДСВ във Велико Търново Олег Асенов бе домакин на срещата, която протече в градивен тон. Станимир Илчев заяви в своето изложение, че за НДСВ е важно да продължи тези беседи с хората с професионален и регионален статут и с голяма степен на доверие сред техните съграждани. "НДСВ се завърна, защото не е нормално да стои встрани и да гледа това, което се случва, а то не е добро. Не еестествено да се търпи подобно положение и НДСВ иска промяна на състоянието в държавата.

НДСВ ще бъде този крепежен елемент в постройката, тази съставка, която ще направи политическата обстановка по-здрава. Да се върнем на европейската сцена на развитието, да имаме функциониращ парламент и работещо правителство", заяви Илчев. Бяха повдигнати темите за надценката на хранителните стоки, стойността на ДДС, данък върху свръхпечалбата. Представителите на бизнеса във Велико Търново поставиха въпроси, които вълнуват хората в региона и дискутираха проблемите, с които са принудени да се сблъскват всеки ден. Според тях сериозна пречка са държавните служители, които се пенсионират, но и остават на служба. Така млади хора са без работа или емигрират в чужбина. Бяха дадени редица примери включващи армията, полицията и администрацията. Станимир Илчев и Стефан Киров отговориха на въпроси, как НДВС би спомогнала като политическа партия за справянето с проблемите свързани с корупцията и сивия сектор.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com