Настъпиха здраво Кирил Петков заради Бойко Рашков (ВИДЕО)

Петков чакал жена си Линда и децата да се завърнат от Канада

Настъпиха здраво Кирил Петков заради Бойко Рашков (ВИДЕО) | StandartNews.com

"Няма да управлявате повече вие. Може да да предадете на Бойко Рашков, че със сигурност няма да му се получи." Такива реплики отправят към бившия премиер Кирил Петков група мъже на летището в София. Те обясняват, че са от Перник и че водачът на листата на ПП в града Бойко Рашков няма никакви шансове там, предаде Епицентър.бг.

Авторът на публикувания във Фейсбук видеоклип Робертино Стоилов твърди, че Петков чакал жена си Линда и децата да се завърнат от Канада.

Бившият премиер се оплита в обясненията си за свършеното през времето на неговото управление и не може да даде смислен отговор на нито един от зададените му въпроси.

Ето какво пише авторът Робертино Стоилов:

Прибирам се от Белгия и кого да видя? Самият г-н Кирил Петков, за когото предположих, че си заминава за Канада, но уви, човекът очакваше жена си и децата си, които пристигат от Канада (най-вероятно). Опитах се да завържа смислен разговор с него, но той едно си знае, едно си бае. Не отговаряше на въпросите ми, но пък повтаряше едно и също. Едно и също повтаря и по телевизията, и на местата, които посещава и се сетих за клипа, който набра огромна популярност с Ивайло Шопски.

Много е лесно, когато зад гърба си имаш опитни пиари, но когато си неподготвен и ти задават въпроси, на които не искаш да отговориш, защото знаеш, че те заснемат и отговорите няма да се харесат на симпатизантите ти, решаваш да си повтаряш едно и също. Попита ме дали имам деца и дали съм загрижен за България. Г-н Петков, аз съм загрижен за България, защото съм българин, израснал съм в България, уча и работя в България и се гордея с това. Надявам се и синът ми да учи и работи в България, защото се убедихме, че западното образование не е кой знае какво.

Определено му беше неудобно, когато го попитах дали го е срам от това, че се гордее с факта, че е участвал в 24-часовия арест на най-големия опозиционен лидер в България. Това ли е демокрацията, за която говореше навсякъде. Не знае и къде са онези 9 милиарда лева, за които не спираше да говори преди няколко месеца, уж имаше сериозни доказателства за тях, но още нищо не сме видели, къде са магистралите и мостовете, за които няма дори стартиран проект? Не искаше да говори и по темата с доставчиците, които оскъпиха цената на газа и въвличат във все по-голяма криза българския народ.

В допълнение към това Петков се закани, че ще продължи започнатото около арестите и преследването на лидера ни. По думите му, цитирам: “Това е само началото. Когато се върнем на власт и оправим КПКОНПИ и ще продължим!”

Моят колега Mihail Dinev го репликира като го запита дали под да “оправим” комисията има предвид това, комунистическия сатрап Бойко Рашков да я оглави. Колегата Динев порица екс-премиера затова, че ПП ярко афишират “проевропейските” си виждания, а в крайна сметка използват комунистически похвати и му напомни решенията на българското правосъдие и висши европейски институции, които обявиха арестите за незаконни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай