Надежда Йорданова: България има нужда от ефективно управление

Подкрепата за “Демократична България” е устойчива, каза тя в Шумен

Надежда Йорданова: България има нужда от ефективно управление | StandartNews.com

Кандидатът за народен представител от "Демократична България" Надежда Йорданова посети Шумен по покана на водача на листата в града Александър Симидчиев. Там двамата се срещнаха със симпатизанти и оказаха своята подкрепа за кандидатите на обединението в 30-и МИР.

"Имаме нужда от ефективно управление и работещ парламент. Подкрепата за “Демократична България” е устойчива. Хората ясно разбират нашите послания и защо теса важни за бъдещето на страната”, това заяви бившият правосъден министър на срещатаси с граждани.

В разговор с шуменци Йорданова подчерта, че ще работи върху разширяването набезплатната правна помощ  - казус върху който тя акцентира от 47-о Народно събрание.

По време на обиколката из града Надежда Йорданова и Александър Симидчиев успяха дасе срещнат и с действащия адвокат и дългогодишен председател на Районнатаизбирателна комисия в Шумен - адвокат Валентина Велева. Те коментираха и важносттана реформата на прокуратурата, както и належащите промени в антикорупционнотозаконодателство.

Симидчиев и Йорданова обсъдиха и затрудненията около системата за ТЕЛК, която епроблем, както за болните хора така и за самите лекари.

Малко по-рано водачът на листата в Шумен Симидчиев успя да посети и центъра на Новипазар, където получи подкрепа от местни симпатизанти. Мнозина от тях изтъкнахаосновния проблем на града - липсата на работни места. Директорът на местното училищепък сподели, че сериозен проблем на учениците й е липсата на физкултурен салон.

Д-р Симидчиев увери, че “Демократична България” е разработила много смела програма заразвитието на инфраструктурата за училищния спорт и масовия спорт в малките градове -предвидено е изграждането на физкултурни салони за всяко училище и на басейни въввсеки град с над 10 000 жители.

“Политиците трябва да покажат отговорност и с разум да съставят стабилно правителство.“Демократична България” показа, че може да даде стабилност”, заяви д-р Симидчиев вШумен и призова хората да бъдат активни и да гласуват, за да има стабилно управлениестраната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай