Младен Маринов в Годеч: Коалиция с ГЕРБ, но без Борисов?! Няма такъв филм

Според бившия МВР-шеф редовно правителство е невъзможно без разумен диалог с лидера на партията

Младен Маринов в Годеч: Коалиция с ГЕРБ, но без Борисов?! Няма такъв филм | StandartNews.com
  • Според бившия МВР-шеф редовно правителство е невъзможно без разумен диалог с лидера на партията

Над 300 активисти и симпатизанти посрещнаха водача на листата на ГЕРБ – СДС в Софийска област и бивш вътрешен министър Младен Маринов за официалното представяне на кандидатите за народни представители на коалицията в Годеч. За да подкрепят своите в препълнената зала на местното читалище, освен кмета на Годеч Радослав Асенов, бяха дошли още двама от градоначалниците на Запад от София - кметовете на Костинброд и Сливница Трайко Младенов и Васко Стоилков.

Миналата вечер Младен Маринов и кандидатите на ГЕРБ и СДС завършиха обиколките си из общинските центрове на областта, по време на които представиха своите приоритети в следващото Народно събрание. Най-важната задача за партията на Бойко Борисов е съставянето на редовен кабинет след изборите в неделя, който да овладее галопиращата инфлация и скъпотията по магазините. До края на кампанията Маринов и останалите кандидати от листата продължават, както и досега, със срещите си в по-малките населени места на Софийска област. Амбицията им е до неделя да достигнат до всяко едно село и всеки един човек от целия регион.

„Предизборните обиколки са довели до известна мобилизация на симпатизантите на ГЕРБ-СДС, главно в по-малките населени места. Формацията повишава леко резултата си от преди месец и към момента получава подкрепата на 25.9% от твърдо решилите да гласуват“, коментираха тази сутрин социолозите от агенция „Алфа Рисърч”. Според техните данни, коалицията ГЕРБ – СДС вече води в предизборната надпревара като е предоляла крехката преднина, която социолозите даваха в началото на кампанията на, уж, мега конгломерата от партии и НПО-та, събрани около ПП и ДБ.

„Коалиция с ГЕРБ или подкрепа от партията, но без нашия лидер Бойко Борисов?! Няма такъв филм! Редовно правителство е невъзможно без участието на партия ГЕРБ и разумен диалог с нейния лидер“, обяви бившият вътрешен министър в препълнената зала на читалището в Годеч. И допълни: “Ако някой твърди, че ще му подпишем празен чек или ще може да кадрува в ГЕРБ, мисля, че има сериозен проблем. И случаят му е медицински, а не за българската политика!”

Според Маринов и хората от Годеч заедно с техния кмет Радо Асенов, и градоначалниците на Костинброд и Сливница Трайко Младенов и Васко Стоилков ясно са показали, че категорично стоят зад своя лидер и председател на партия ГЕРБ.

Бившият МВР-шеф благодари на младите хора, “които вярват на ГЕРБ и влизат в нашата партия”. В Годеч той връчи членските карти на четири млади момичета от града, с които общият брой на новите членове на ГЕРБ през последния месец надхвърли 50 души.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай