Петък,

Младен Маринов: Истинската победа ще дойде, когато съставим редовен кабинет

От: Стандарт -
683
Младен Маринов: Истинската победа ще дойде, когато съставим редовен кабинет
A
A
A
  • Докато шарлатаните са продавали надежди, са ни отнели спокойното и стабилно бъдеще, казва в заключителното си обръщение водачът на листата на ГЕРБ - СДС в Софийска област

Бившият вътрешен министър и водач на листата на ГЕРБ - СДС в Софийска област Младен Маринов направи във фейсбук заключителното си обръщение към избирателите от региона. Ето какво казва Маринов:"Завършва поредната предизборна кампания. Петата само за две години. Отново пропътувах стотици километри, за да се срещна и разговарям с хиляди от Вас.

В усмихнатите Ви лица обаче видях много умора. Умора от тази изборна спирала, в която влязохме преди две години. Слушах Ви внимателно и разбрах, че се надявате в неделя да са последните парламентарни избори за следващите четири години. Надеждите Ви са за редовно правителство, което да се заеме с непосредствените проблеми на държавата, на градовете и селата в Софийска област. И най-вече да спре галопиращата инфлация и скъпотията в магазините, в които вече не можете да си позволите да влизате всеки ден. Чух и пенсионерите, които се лишават от традиционни за българската трапеза храни като кашкавала, доматите и краставиците. Видях страха, който е сковал пограничните общини заради постоянните гонки с незаконни мигранти.

И разбрах, че в нашата държава се е случило нещо много лошо – "Промяната" е отнела сигурността, спокойствието и предивидимостта във всекидневния ни живот, в домовете ни. Българските семейства вече не си правят планове за бъдещето, а сметки за непосредственото оцеляване. И докато шарлатаните са продавали надежди с, уж, харвардски методи, всъщност са ни отнели спокойното и стабилно бъдеще. За нас, за нашите деца и родители. Оставили са ни държава на кредит с разградени граници.Време е да върнем спокойствието и сигурността в домовете си!Време е да направим България стабилна отново за всички нейни граждани!И да, уверен съм, че в неделя ще победим! Но още по-силно вярвам, че истинската ни победа ще дойде тогава, когато от Вашите лица си отиде умората от изборите. Когато съставим редовно правителство и Вашите надежди за сигурен и предвидим живот отново станат реалност.Продължаваме напред! В неделя с номер 2 в хартиената бюлетина за коалицията на народа ГЕРБ – СДС!"


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com