Манолова си намери компания за изборите. Кого хвърля срещу Борисов?

Нов съюз на изборите

Манолова си намери компания за изборите. Кого хвърля срещу Борисов? | StandartNews.com

Мая Манолова си намери компания за изборите и ще яви в коалиция. Майките на деца с увреждания от Националната гражданска инициатива "Системата ни убива" обявиха, че ще се явят на парламентарните избори като гражданска квота в листите на партията на Манолова "Изправи се България".

"Защо Мая Манолова? Защото тя беше през цялото време до нас, не ни изостави, дори и когато се разграничихме от нейната партия", обясни Нели Димитрова от "Системата ни убива" пред журналисти при старата сграда на Народното събрание.

Вера Иванова каза, че не са се явили на предишните избори с формацията на Мая Манолова заради участието тогава на Отровното трио в коалицията.

Ще отворим нашите листи за хора с каузи и в най-тежката лидерска битка в 25 МИР - София би било справедливо листата да оглави Вера Иванова, съобщи председателят на "Изправи се България" Мая Манолова. В 25 МИР ще играят Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Тя посочи, че това са истински, смели жени, бойци. Заедно с тях ще станем един силен отбор от биткаджии и най-накрая ще се преборим за закона за личната помощ, коментира Манолова.

В началото на седмицата от "Системата ни убива"обявиха, че ще участват в предсрочните избори за народни представители като гражданска квота в листите на политическа партия, която тогава не назоваха. Тогава те премахнаха палатката им пред бившия Партиен дом и заявиха, че протестът им от паветата отвън ще бъде пренесен вътре в парламента.

Днес от "Системата ни убива" обявиха името на формацията, с която ще се явят на изборите, и възнамеряват да засадят дъб в градинката до Народното събрание. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай