Лорер проговори. Как ще играе на изборите

Заговори за кабинет „Кирил Петков-1”

Лорер проговори. Как ще играе на изборите | StandartNews.com

Ще участвам активно в предстоящите избори. Това заяви бившият министър на иновациите и растежа Даниел Лорер в интервю за бТВ. Той не пожела да потвърди или отрече информацията, че ще е водач на листата на „Продължаваме промяната” във Варна. Каза само, че ще работи за по-доброто представяне на ПП.  

„За мен някои назначения на служебното правителство будят въпроси, тъй като те са на хора, които са работили активно за ГЕРБ преди това“, каза Лорер.

„От нашия опит със служебното правителство мога да споделя, че всеки един министър има своята воля и може да упражнява своята власт в зависимост от това как се чувства. Надявам се сегашният екип на президента да работи спрямо въжделенията на всеки един от тях“, каза още той.

Според него служебното правителство е коригирало работата си спрямо общественото мнение. По думите му енергийната политика не трябва да е разделителна линия.

На въпрос дали е трябвало да платим на „Газпром“ в рубли за газ, Лорер каза, че страната ни не е имала избор и това е била правилната политика.

Лорер заговори за кабинет „Кирил Петков-1” и ясно остави впечатлението, че ПП ще работи за второ правителство в същия формат. Започнахме промяната, трябва да я довършим, каза политикът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай