Петък,

Костадинов хвърли бомба. Голяма завера между ГЕРБ и ПП

От: Иван Ангелов -
2056
Костадинов хвърли бомба. Голяма завера между ГЕРБ и ПП
A
A
A

Голяма завера между ГЕРБ и „Продължаваме промяната” разкри лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Вече се говори, че следващият кабинет е нареден между ГЕРБ и ПП, каза Костадинов.

Той коментира руската военна агресия в Украйна и обявената от Владимир Путин частична мибилизация.

България не трябва да участва в конфликта в Украйна. "Възраждане" е единствената партия, която може да спре участието ни в тази чужда война и да нормализира отношенията с Русия. Нашият интерес са само българите в Украйна. Българи изчезват непрекъснато в Украйна, коментира за Нова тв Костадинов.

"Възраждане" иска премахване на ДДС за продуктите от малката потребителска кошница, за лекарствата, намаляване на акциза на горивата и нормализиране на отношенията с Русия, за да спадне инфлацията", посочи той.

Според него войната в Украйна ще се разгаря, защото това е желанието на САЩ. "Те искат да изтощят и дори унищожат Русия, а заедно с тях Европа. Участието на България в широкомащабния конфликт не бива да се поставя под въпрос, освен ако ние не управляваме. Всяка друга партия ще изпълни заповедите от Американското посолство. Зависими сме от външнополитическия фактор САЩ. Трябва да имаш политическа независимост, отбранителна, икономическа, финансова и хранителен суверенитет. Ние имаме само финансова", заяви той.

"Хора, които получават заплащане от Американското посолство твърдят, че браня руски интереси. Имаше твърдения, които не бяха подкрепени с доказателства, а щеше да бъде много интересно, ако имаше такива. Най-вероятно ДАНС продължават да ни подслушват. Службите са създадени, за да контролират политическия живот. Свързват ни с Русия, защото защитаваме националния интерес и сме основна заплаха за американските интереси", подчерта Костадинов.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички