Каримански посочи най-спешната задача пред 48-ото НС

Гласувах за това да няма лъжи в парламента, гласувах за това да има чест, достойнство и отговорност, каза той

Каримански посочи най-спешната задача пред 48-ото НС | StandartNews.com

Гласувах за това да няма лъжи в парламента, гласувах за това да има чест, достойнство и отговорност. Това каза Любомир Каримански от политическа партия „Има такъв народ“ (ИТН), след като упражни правото си на глас в 35-о Средно езиково училище „Добри Войников“ в София.

Относно очаквания резултат Каримански посочи, че той би бил такъв, какъвто хората отредят. По думите му това няма да намали желанието им да се борят срещу лъжата, двойния стандарт и ниската нравственост в следващия парламент.

„Виждам ролята на ИТН в следващия парламент с експертиза, с качество на работата си, с това да можем наистина да премахнем именно двойния стандарт при нарушаването на всякакви норми“, заяви Каримански, цитиран от БТА.

Според него хората трябва да излязат и гласуват именно за бъдещето на България, за децата и за да спре обедняването. Той настоя за национално отговорно поведение. Най-спешната задача пред 48-ото Народно събрание е категоризацията на бедните и уязвими групи в настоящия бюджет, посочи Каримански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай