Понеделник,

Кандидат на "Възраждане" каза защо нямаме днес съединение

От: Иван Ангелов, кадър НоваНюз -
1505
Кандидат на "Възраждане" каза защо нямаме днес съединение
A
A
A

„Съединението е много важно и със сигурност българският народ има нужда да бъде обединен. Проблемът е в политическия елит. На върха на държавата сме сложили вече повече от 30 години едни хора, които не са способни да ръководят държавата и от там идват проблемите", заяви пред НоваНюз кандидатът за депутат от възраждане Деян Николов.

"Нормалният, средностатистически българин, който си гледа работата и си живее живота по един нормален начин, се чувства обединен с околните. Друг е въпросът, че държавата през последните 30 години прави всичко възможно да ни разедини, да ни раздели по най-различни теми", допълни Николов.

Според политика от партията на Костадин Костадинов, имаме нужда от повече обединение на ниво общество, за да може обществото да успее да изкара на върха на политическата ни система хора, които  могат да работят заедно и които защитават българските национални интереси.

„По отношение на Европейския съюз - в сегашната му форма по-скоро търпим щети. Трябва  да предоговорим условията си. По отношение на НАТО, моето лично мнение е, че трябва да го напуснем. Трябва да има референдум и българският народ да реши. България трябва да може сама да се отбранява. Реалната заплаха е Турция. Тя е член на НАТО. Ако ние имаме конфликт с Турция, НАТО няма да се намеси. Така че, в момента нямаме защита. Живеем с илюзията, че имаме защита”, посочи Николов.

Той смята, че със сигурност е по-добре да възстановим отношенията с „Газпром”, за да имаме газ и сигурни доставки.

„Ако „Възраждане” управлява, ние можем  да водим преговори с руската страна, така че да осигурим сигурни доставки, и то при оптимални цени”, каза Деян Николов.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com