ИТН разкри водача на листа в София

Влизаме в предизборната надпревара като партия на истината, заяви Станислав Балабанов

ИТН разкри водача на листа в София | StandartNews.com

"Влизаме в предизборната надпревара като партия на истината. За регистрацията са събрани 4 000 подписа". Това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народ", след като подаде необходимите документи в ЦИК за участие в изборите на 2 април.

"Имаме една основна цел - следващият парламент да бъде работещ и хората да бъдат спокойни, тъй като виждат в каква институционална криза се намираме. Ние ще бъдем гарант в следващия парламент и за резултатите от референдума, който подготвяме сега, за да може да не бъде откраднат вотът на хората, както беше направено през 2016 г. Имаме усещането, че ИТН няма да бъде само част от 49-ото НС, а и ще бъдем незаобиколим фактор", заяви още Балабанов, цитиран от БНР.

"Времето разкрива истината, хората разбраха, че причините, поради които напуснахме редовното правителство са стойностни, така че аз съм убеден, че ще бъдем част от парламента", коментира още той. 

"Слави Трифонов ще бъде водач на листа, все още не се знае къде, а Пламен Данаилов ще бъде водач в София", добави Балабанов.

Пламен Данаилов, бивш заместник-министър на енергетиката от квотата на ИТН, коментира, че най-важното "сега е да говорим как ще се подготви "Булгаргаз" при евентуално дело, заведено от "Газпром". "Има индикации, че "Газпром" е предприел първи стъпки към завеждане на такова дело. При завеждането му България трябва да бъде подготвена. Ако има такова дело, то ще трае от порядъка на 2-3 години”, коментира още Данаилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай