Деян Николов изненада конкуренцията. Възраждане с нещо голямо в София

Кандидат-кметът се насочва към крайните квартали

Деян Николов изненада конкуренцията. Възраждане с нещо голямо в София | StandartNews.com

Симпатизанти и привърженици на "Възраждане" се събраха днес в Борисовата градина за откриването на предизборната кампания в София.

Кандидатът за кмет Деян Николов, който е и народен представител от парламентарната група  на "Възраждане", приветства събралото се множество от граждани.

Представи накратко приоритетите в програмата си, сред които са: ревизия на бюджета и разходите към подизпълнителите, решения за ограничаване на  презастрояването, подобряване на чистотата в града и превръщане на  София в  най-чистата столица в Европа, оптимизиране на градския транспорт и мерки за облекчаване на трафика в града.

Той предвижда децентрализация на града и грижа за крайните квартали -  довършване на южната дъга и нови кръстовища на две нива. За жителите на София екипът на Деян Николов е подготвил решение за развитието на всеки район чрез повече финансов ресурс, повече правомощия при изразходването му от страна на районните кметове, абсолютна прозрачност при отчитането и организиране на допитвания по важни за жилищния район въпроси.

Предвижда още осигуряване на  място в детска градина за всяко дете. По важните за София теми екипът на Деян Николов ще се допитва до столичани чрез местни референдуми.

Утре Ден Николов ще се срещне с граждани в Северния парк от 11:00 ч., където ще дискутират по важни теми.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай