Четвъртък,

Човек на Слави каза как задкулисието пробило Промяната

От: Иван Ангелов, кадър Нова ТВ -
1079
Човек на Слави каза как задкулисието пробило Промяната
A
A
A

Ще направим всичко възможно 49-ият парламент да бъде работещ, заяви пред Нова телевизия кандидатът за депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

По думите му трябва да има баланс и стабилност в държавата, за да може най-после редица закони, които останаха негласувани, да се приемат – като Плана за възстановяване и съдебната реформа.

„Най-важни са хората, тъй като сме в пета поредна кампания. Достатъчно време мина и обществото разбра, че се оказахме прави за много от нещата, за които говорихме. Видяхте как изглежда докладът на служебния финансов министър Росица Велкова, видяхте и какво се случи в Северна Македония”, коментира Станислав Балабанов.

По думите му нов вот в една подобна криза би бил катастрофален.

„Опитът ни показва, че червените линии пречат за решенията, които чака обществото. Тези линии нито ще намалят цената на краставиците и доматите, нито ще дадат възможност институциите да работят”, каза още кандидат-депутатът.

Балабанов заяви, че вече бивши депутати от „Продължаваме Промяната” говорят, че задкулисието е пробило партията.

„Нормално е да бъдем остри към тази партия в един такъв момент, защото има много факти. В социалните мрежи върви едно видео на техен бивш депутат и индиректно говори, че премиерът Кирил Петков „пазарува депутати по телевизията” за по 500 хиляди евро", каза Балабанов.

И бе категоричен, че ИТН е контрапункт и на ГЕРБ, и на ПП, и на всеки, който си мисли, че може да се гаври с българското общество.

„Ще подкрепим работещ антикорупционен закон. Крум Зарков предложи много по-категоричен и ясен закон от ПП, защото техният беше пушилка“, каза Балабанов.

Депутатът коментира и в какво състояние е „Има такъв народ”. „ИТН категорично ще бъде част от следващия парламент. Структурите ни по места в цялата страна са перфектни. Изчистихме се от тези, които искаха да са известни и благодарение на нас станаха. Желаем им успех”, заключи Станислав Балабанов. 


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com