Петък,

Бабикян се появи. Направи зловеща прогноза

От: СТАНДАРТ -
29216
Бабикян се появи. Направи зловеща прогноза
A
A
A

Изборите бяха насрочени и Гражданско движение "Ние идваме!" на ПР експерта Арман Бабикян, един от бащите на Отровното трио, се появи. Той разкри с кого ще се коалира за вота на 2 октомври.

Имаме неофициални разговри с ПП и ДБ, но нищо повече, заяви пред БНР Бабикян.

Ние самите 4 пъти призоваваме за обединение и сме абсолютно праволинейни, посочи той и добави: "Присъствието вътре е безсмислено, ако няма този синергичен процес на хора с еднакво мислене, за да може да се води що годе равностойна битка ".

Ние не сме хора, които участваме в избори, просто, за да присъстваме, каза още Бабикян.

"Когато някой е направил такава заявка, е добре да го направи с цялото си сърце и с целия си политически разум. Ако остане дори 1% под чертата от тези, които са склонни да гласуват за просперитет, демокрацията и справедливостта в страната, печели Борисов. /.../ Ако някой наистина има желание това да се случи, ще преглъща, ще дава назад и ще даде път на тези, които са знакови имена, за да могат да изтеглят максимум електорат. Ако трябва, ще се откаже от субсидията си и ще я даде другиму".

Запитан защо общността, която представляваше протеста в парламента, се раздели, Бабикян отговори: "Нормално е хората да се разделят по идеологически виждания, но не по основните цели. Този наратив, свързан с борбата с мафията, беше логично да бъде общо виждане на всички тези хора, независимо къде се намират според идеологическите си виждания. Моето неразбиране е защо толкова трудно се минава по онази пътека, на която са разпределени бухалките и морковите".

Идват избори, боят ще продължи по демократичните сили, подчерта той и добави: "Отстрани винаги има изкушения - постове, пари, бъдещи съдружия. В следващия ред е бухалката и тя се случва".

"Кампанията вече е стартирала, че така че максимум до седмица очаквайте някое лице, което ви е познато, да бъде призовано някъде и да дава обяснения", прогнозира Арман Бабикян.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com