Ас на ИТН проговори. Коалиция на отвратените

Милен Керемедчиев каза мястото на партията на Слави в новия парламент

Ас на ИТН проговори. Коалиция на отвратените | StandartNews.com

Шансовете на „Има такъв народ” да попадне в следващия парламент са много позитивни.Това каза в интервю за NOVA NEWS кандидатът за депутат от партията на Слави Трифонов Милен Керемедчиев.

ВИЖ ОЩЕ: Слави се ядоса! Каза кога построяваме комунизма

„Като експерт, подпомагам работата на колегите, посещавайки страната. Виждам, че има голяма разлика в настроенията на хората из България и на тези в София. Смятам, че в страната позитивизмът е много по-голям. Обиколките дават чувство за надежда. В столицата има да се свърши много работа”, посочи той.

Наблюдавайки подредбата на силите, Керемедчиев смята, че по-скоро ще има „коалиция на отвратените”, отколкото на „желаещите”. „Много зависи как ще се сформира следващият парламент - кои партии ще присъстват в него”, добави кандидатът за депутат.

Керемедчиев смята, че коментарите на ГЕРБ за евроатлантическа коалиция в 48-ото Народно събрание са с чел събиране на повече гласове. „Новият парламент ще даде една възможност да се направи правителство. Това по-скоро ще стане със скърцане на зъби и нерви”, е неговото мнение.

Относно социологическите проучвания, Керемедчиев вярва, че „Има такъв народ” има възможност да покаже по-добри резултати на вота. „Подкрепата извън България също беше значителна на последните избори, най-вече към ИТН. Смятам, че ще сме с двоен резултат на този, който ни дават агенциите”, каза още той.

Във връзка с тавана на цените като мярка в икономиката, кандидат-депутатът смята, че това е „поставяне на похлупак върху вряща тенджера”. „Този таван би сработил за много кратко време. Разликата между потреблението и доставната цена трябва да бъде поета от някого. Това означава или да се вадят пари от бюджета за бизнесите, или тази разлика да се компенсира от държавата”, добави Керемедчиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай