Армия от пиари се грижи за Кирил и Асен. Космически хонорари

В екипа е и македонец, работел за "Газпром"

Армия от пиари се грижи за Кирил и Асен. Космически хонорари | StandartNews.com

Армия от пиари се грижи за имиджа на Кирил Петков и Асен Василев в предизборната кампания.

Внушителен екип формира образа на "Продължаваме промяната" (ПП) и основните й лица - бившите министри и ключови депутати. Найо Тицин, който работеше за партията на Иван Костов и "Демократична България" (ДБ), както и Гена Трайкова, която дълги години работеше в bTV, са сред имената, които ще правят кампанията на Кирил Петков и Асен Василев, пише "Гласове".

Сайтът публикува таблица с отговорниците по ресори. За кампанията ще помага срещу огромен хонорар и македонеца Драгиша Живкович, който е работил за "Газпром" в Ниш. Това е скандално, след като ПП и кабинетът на Кирил Петков прекратиха договора с "Газпром" и са най-големите радетели за пълно преустановяване на вноса на газ от Русия.

Според "Гласове" в партията на Петков и Василев се говорело, че хонорарът на македонеца е 1 млн. лв., което довело до огромно недоволство. В ПП имало стотици доброволци, които работели без пари, а за каузата на промяната.

От таблицата се вижда, че "Промяната" ще работи и със "селебрити инфлуенсъри", както е записано. Това са известни личности или популярни хора в социалните мрежи, които работят срещу заплащане, за да прокарват определени тези или рекламират продукти.

Пиар армията лъсна дни, след като се появи документ с опорни точки за агитация в полза на партията на Кирил Петков и Асен Василев за кампанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай