Вторник,

ДПС даде знак на Борисов от Бяла Слатина

От: СТАНДАРТ -
60546
ДПС даде знак на Борисов от Бяла Слатина
A
A
A

Знак на Бойко Борисов и ГЕРБ даде ДПС с визитата си днес в Бяла Слатина.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: Безплатна забавачка за всяко дете

Да не мислите, че е каприз на Мустафа Карадайъ да се кандидатира за президент? Не това е знак  – дотук беше, заяви Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, издигнат от Движението. И отсече: „Бойко Борисов да се кандидатира за президент случайно? Не. Страх го е. Не може, не смее и е страхливец. Някой друг от партиите да изправи лидера си на изборите за президент? Няма такова нещо. Единствен Мустафа Карадайъ, единствено ДПС.”.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ каза какво избират българите

Може да бъде изображение с 6 души, седнали хора, изправени хора и на закрито

„Бойко, твоята паяжина започва да се разкъсва вече”, заяви Михайлова. „Няма как да оплетат наново нишката. Оттук нататък всичко зависи от нас, българите. Бойко Борисов не може да бъде повече премиер, Европа не го приема. Какво е мнението за него в Европа? Потупване по рамото и „Браво, Бойко”. Ама за какво „Браво” никой не зае. Затова даваме знак - стига, баста, край, точка.”, обяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент. И заяви: „България трябва да бъде подредена отново – от най-високото място до община Бяла Слатина.”.

Може да бъде изображение с 4 души, изправени хора и на открито

Спряхме белия автобус пред общината – не случайно, защото си я искаме. Това е знак, нищо случайно няма. А си я искаме, защото 80% от обществените поръчки минават през кмета, а той също е в онази паяжина, каза Михайлова.

Може да бъде изображение с 5 души, седнали хора и на закрито

 


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички