Симеонов: ЕП прокарва опасни за България законопроекти

Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни, каза лидерът на НФСБ

Симеонов: ЕП прокарва опасни за България законопроекти | StandartNews.com

„Ние знаем за какво отиваме в Европейския парламент. Ще се борим и ще отстояваме позицията на страната ни. Няма да говорим за това, за което всички говорят традиционно, а ще действаме както досега и ще продължаваме да показваме какво постигаме в интерес на българския народ”. Това заяви водачът на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов на среща със симпатизанти и активисти на родолюбивата коалиция в Благоевград снощи. Той продължи обиколката си в региона след срещи с хората в Сандански и Петрич.

Валери Симеонов беше категоричен, че представителите на коалицията в Европейския парламент ще защитават малкия и среден бизнес и няма да си мълчат когато се прокарват опасни за България законопроекти.

„ Ще работим като се обединяваме със страните, с които имаме общи интереси и така ще увеличим шансовете повече законопроекти в интерес на българския народ да бъдат приемани. По този начин България ще има достойни представители в Европейския парламент”, заяви Валери Симеонов.

„Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа)”  се явяват на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в изборната бюлетина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай