Четвъртък,

Мария Габриел: Благодаря на българите за прошката

От: Редактори, кадър Нова ТВ -
147
Мария Габриел: Благодаря на българите за прошката
A
A
A

На тези избори стана ясно, че можеш да получиш подкрепа, когато предлагаш резултати и конкретни идеи. Не можеш да печелиш с празни лозунги, с нереалистични послания и фалшиви новини. Това заяви водачката на листата на ГЕРБ за изборите за Европейски парламент Мария Габриел.

„Благодаря на българите, че ни дадоха прошка“, каза тя.

„Искам да благодаря на участниците в тези евроизбори, които не се поддадоха на антикампанията“, посочи тя. „Искам да благодаря и на колегите от СДС и структурите им за мобилизацията, както и на десните формации, с които имахме споразумение за тези избори. Това е много ясен положителен сигнал за активна, уважавана България в Европа“, каза Мария Габриел.

„Освен видимите опоненти, имахме и един невидим, който не пропускаше възможността да прелее гласове към партията, която го издигна за кандидат. Това е първа негова загуба и втора за неговия ментор“, коментира тя. „Благодаря на българите, които казаха много ясно - „искаме резултати, искаме честност и конкретен ангажимент“. Това сме правили в тази кампания“, изтъкна Мария Габриел.

„Зад всяка своя дума заставам с работата си. Това показахме целия отбор в тази кампания“, подчерта тя. „Нашият лидер Бойко Борисов каза, че има един ден за прошка. Искам да благодаря на всички българи, които днес ми я дадоха“, каза още Мария Габриел.

Във вторник премиерът и лидер на партията Бойко Борисов ще даде отговорите на многото въпроси, възникнали покрай изборите и резултатите от тях. Очакваме неговия анализ на ситуацията, съобщи Габриел.


Всички новини от категория Евроизбори 2019.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички