Нови отстъпки с Купон+ за всички потребители на Lidl Plus

От 1 февруари до края на месеца с покупката на плодове и зеленчуци потребителите на Lidl Plus могат да получат до 10 лв. допълнителна отстъпка

Нови отстъпки с Купон+ за всички потребители на Lidl Plus | StandartNews.com
  •  До 10 лв. допълнителни отстъпки могат да получат потребителите на приложението при покупка на свежи плодове и зеленчуци

През месец февруари Купон+ е още една възможност за отстъпки за потребителите на мобилното приложение Lidl Plus – този път ексклузивно за категорията свежи плодове и зеленчуци. От 1 февруари до края на месеца с покупката на плодове и зеленчуци клиентите на Lidl Plus могат да получат до 10 лв. допълнителна отстъпка за пазаруване в Lidl.

Всички средства за закупените плодове и зеленчуци се натрупват и при достигане на определена сума, потребителят автоматично получават купон за отстъпка, който се запазва в секцията „Купони“. След като се активират, получените отстъпки могат да се използват еднократно в рамките на 7 дни и се прилагат върху цялата сметка. При общо 15 похарчени лева за плодове и зеленчуци, потребителят получава 1 лв. отстъпка, при 25 лв. – нови 2 лв. отстъпка. Когато сумата достигне 40 лв., потребителят получава нов купон за 3 лв. отстъпка, и още 4 лв., ако е похарчил общо 60 лв. в рамките на месеца. Така, при достигане на крайната сума, клиентът може да получи допълнително общо 10 лв. за пазаруване в Lidl.

Купон+ се отнася единствено за категорията свежи плодове и зеленчуци – в него не попадат охладени, сушени и замразени плодове и зеленчуци, както и ядки и консерви.

За повече удобство клиентът може да следи натрупаната сума в своето приложение и всеки един момент да знае колко близо е до следващата цел за получаване на отстъпка. Играта приключва при достигане на сумата от 60 лв. или при изтичане на кампанията в края на месеца.

Повече информация за  Купон+ на: www.lidl.bg/kuponplus

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай